Pitillos is een Spaans schoenenmerk dat bekend staat om zijn comfortabele en modieuze schoeisel. Het merk werd opgericht in 1981 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige schoenen met aandacht voor comfort en stijl. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van het merk Pitillos:

  1. Comfortgericht: Pitillos legt een sterke nadruk op comfort en gebruikt geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun schoenen comfortabel zijn voor langdurig dragen.

  2. Modieuze ontwerpen: Naast comfort hecht Pitillos ook veel waarde aan stijlvolle ontwerpen. Het merk volgt de laatste modetrends en biedt een breed scala aan schoenstijlen, van casual tot formele schoenen.

  3. Kwaliteitsmaterialen: Pitillos maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder leer en andere duurzame stoffen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en kwaliteit van hun schoenen.

  4. Innovatieve technologieën: Het merk integreert innovatieve technologieën in hun schoenen, zoals ergonomisch ontworpen binnenzolen en dempende materialen, om het comfortniveau te optimaliseren.

  5. Brede maatvoering: Pitillos biedt vaak schoenen in verschillende breedtematen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voetvormen.

  6. Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pitillos hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en implementeert ethische productiepraktijken.

Het merk heeft een gevarieerde collectie schoenen voor zowel mannen als vrouwen, en het richt zich op mensen die op zoek zijn naar zowel comfort als stijl in hun schoeisel. Pitillos heeft een wereldwijde aanwezigheid en wordt gewaardeerd door klanten die waarde hechten aan kwaliteit en modieuze ontwerpen in hun schoenen.

Veel modellen hebben ook een uitneembare zool en de prijs ligt tussen de €80 en €120 voor een mooie lederen schoen .

Ons volledig gamma zien?
Kom langs in onze winkel

logowit.png
Kariss Schoenen
Zeelaan 289 • Koksijde
België
+32 (0)58 51 64 69
info@kariss.be
Ondernemingsnummer: BE0417882037
Bezoek ook onze andere winkel, Karissma Koksijde